Hakkımızda

Firmamız 1960 yılında Sn. Ziya Ekincioğlu tarafından Dokuma kumaş üretim ve pazarlanması için Bursa'da kurulmuştur.

Empirmeli ve düz boyalı kadın kumaşları üzerinde uzun yıllar üretim yapılmış ve Türkiye Genelinde büyük bir müşteri kitlesine ulaşılmıştır.

Firmamız 1982 yılında  bugünkü Anonim şirket statüsüne dönüşmüş olup hem ailenin genç  fertleri ve diğer ortaklarımızla büyüme yoluna gidilmiştir.
 
1989 yılında  Demirtaş Oraganize Sanayi Bölgesi-Bursa içinde Dokuma kumaş üretimine yönelik yatırım yapılarak, Yıllık üretim kapasitesi 3,000,000 üretime ulaşılmıştır.Gelişen Tekstil sektörüne entegre olmak için 1996 yılında itibaren değişen tekstil sektörü içinde firmamız bükümlü iplik üretimine  yatırım yapmış olup ilerleyen yıllar içinde elastan iplik bükümü, işletmelerimiz
içine dahil etmiştir.
 
Üretim çeşitliğinin getirdiği imkanlar ile Ham ve boyalı kumaş ihracatına  ağırlık verilmiş, Dünyada marka olmuş bir çok önemli firmaya direkt olarak kumaş ihraç eden bir kurum haline gelmiş durumdayız. Mevcut üretim çeşitliği içinde ev tekstili de ayrıca önemli bir yer teşkil etmektedir. Halen üretmekte olduğu ham ve mamul kumaşların %80 sini yurtdışına pazarlamakta  olup yılda ortalama 6 milyon USD döviz girdisi sağlamaktadır.